NAJAVLJUJEMO VINCEKOV POHOD TZO Nedelišće 2024.

Turistička zajednica Općine Nedelišće u suradnji s Općinama Gornji Mihaljevec, Sveti Juraj na Bregu, Strahoninec i Šenkovec pozivaju vas na tradicionalni Vincekov pohod!

Okupljanje i preuzimanje bonova za hranu i piće uz kotizaciju od 5 € je u subotu 20. siječnja 2024. godine od 09:30 sati ispred Društvenog doma u Macincu. Službeni start pohoda je u 10:00 sati, a prva pauza i okrjepa svima će dobro doći u Gornjem Mihaljevcu kod Parka mladosti. 

Druga pauza očekuje vas na tri četvrtine puta kod vinarije Dvanajščak – Kozol gdje će sve biti spremno za kratki ceremonijal u vinogradu i popratni kulturni program. 

Krajnja točka pohoda je Društveni dom u Dragoslavcu, a sve sudionike očekuje okrjepa i veselo druženje uz zvukove tambura.

Da se lakše odlučite za ovogodišnji, malo kraći, ali izazovniji i zato atraktivan pohod, očekuje vas organizirani prijevoz iz Lopatinca, Šenkovca, Strahoninca, Nedelišća i Gornjeg Mihaljevca do polazišta pohoda u Macincu te od 15:30 sati prijevoz iz Društvenog doma u Dragoslavcu natrag do Lopatinca, Šenkovca, Strahoninca, Nedelišća i Gornjeg Mihaljevca.

Vašu e-prijavu i mjesto polaska od kojega želite da vas autobus doveze do polazišta pohoda u Macincu popunite na:
https://www.sbajkomilinanoge.hr/page/novost/blog/najavljujemo-vincekov-pohod-2024.-godine-28

Budite i ove godine dio našeg tradicionalnog Vincekovog pohoda i uživajte u dobrom društvu na svježem međimurskom zraku!

Satnica i adrese polaska autobusa do polazišta pohoda u Macincu:
09:00 - Sveti Juraj na bregu: Vučetinec 1B, Vučetinec (kod Crkve sv. Juraj)
09:10 - Šenkovec: Maršala Tita 19A, Šenkovec (kod centra Moharić)
09:20 - Strahoninec: Dravska 1, Strahoninec (kod zgrade Općine)
09:20 - Nedelišće: Maršala Tita 1, Nedelišće (kod zgrade Općine)
09:40 - Gornji Mihaljevec: Gornji Mihaljevec 5A, Gornji Mihaljevec (kod Parka Mladosti)